Ön a best4pets.hu címen elérhető webáruházban (a továbbiakban Webáruház)  leadott megrendelésével adásvételi szerződés jön létre Ön és az Ő.P.A. Kft. között. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat, s kizárólag csak abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben általános szerződési feltételeink (ÁSZF) minden pontjával egyetért, és azt kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy jelen Általános Szerződési Feltételek azon rendelkezéseit, amelyeket a Ptk. vagy más jogszabály kizárólag a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 3. pontja szerint „fogyasztónak” minősülő személyekkel kötött szerződésekre rendel alkalmazni, az Ő.P.A. Kft. a fogyasztónak nem minősülő vásárló esetén nem köteles alkalmazni. Fogyasztónak csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül.

Az eladó
Ő.P.A. Kereskedelmi és Szolgáltató Kft
Székhely: 1121 Budapest, Rácz Aladár köz 7.
Levélcím, telephely: 1121 Budapest, Rácz Aladár köz 7.
Telefon: (30) 697 16 76
Ügyvezető igazgató: Őriné Győrvári Györgyi és Őri-Korompai Eszter
Kapcsolattartó: Őri Péter és Őriné Győrvári Györgyi
E-mail: info@best4pets.hu
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Adóigazgatási szám: 11961514-2-43
Számlaszám: 11600006-00000000-63142763
Cégjegyzékszám: Cg-01-09-692797
Nyilvántartó cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adatvédelmi nyilvántartási számok: NAIH-80928/2014, NAIH-80929/2014, NAIH-80930/2014, NAIH-80931/2014

A szerződés tárgya
Az Ő.P.A. Kft által üzemeltetett Webáruházban található valamennyi árucikk adásvétele és házhoz szállítása. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzői az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

A szolgáltatás igénybevétele
A megrendelések leadása kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a Webáruházban. A Webáruházban történő vásárlás regisztrációhoz kötött. A rendelés leadása előtt a vásárlónak lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására. Telefonon, faxon, e-mailen keresztül leadott megrendeléseket az Ő.P.A. Kft. nem fogad el. A megrendelésekkel kapcsolatos tájékoztatásokat az Ő.P.A. Kft. szintén elektronikus úton küldi el a vásárlók részére. A megrendelésről az Ő.P.A. Kft. 2 (két) munkanapon belül automatikus visszaigazolást küld. Amennyiben a visszaigazolás e határidőn belül nem érkezik meg, a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól. A visszaigazolt megrendeléssel az interneten kötött, de nem aláírt (írásbeli) szerződés jön létre, melynek tartalmát az Ő.P.A. Kft archiválja, az utólagosan visszakereshető, hozzáférhető. Bővebb információ a „Vásárlás menete” gombra kattintva található. A szerződés nyelve a magyar.

Megrendelések feldolgozása
A megrendeléseket munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között dolgozzuk fel, amennyiben a vételár összege számlánkra beérkezett. A munkanapokon 16.00 óra után, valamint hétvégén és ünnepnapokon leadott és kiegyenlített megrendelések szállítási határidejét a következő munkanaptól számítjuk.

A megrendelés befogadása után munkatársunk minden esetben írásban igazolja vissza a termék várható beérkezési idejét.

Aktuális készletinformációt ügyfélszolgálatunkon kérhet a következő időpontokban, Hétfőtől Péntekig 10.00-18.00 között a 06 30 697 16 76 telefonszámon vagy az info@best4pets.hu email címen.

A csomag tartalmazza a használati utasítást, kötelező jótállás esetén a jótállási jegyet és a vásárlás számláját.

Vételár, fizetési feltételek
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely magyar forintban értendő és tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A feltüntetett árak visszavonásig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

A vételár kiegyenlítés
• Előre utalással
• Futárszolgálaton keresztül utánvétellel
• Banki online felületen keresztül / PayU (hamarosan)

Szállítási feltételek, határidők
A megrendelő adatainak megadásakor egy olyan szállítási címet kell közölni, ahol a megadott szállítási napon (a rendelés befogadásától számított 3 munkanap) napközben, 10.00-18.00 között fogadni tudják a küldeményt.

Amennyiben a rendelt termékek valamelyike nincs raktáron, akkor a munkatársunk e-mail-ben értesíti Önt arról, hogy melyik termékre kell várni és mikorra várható a szállítás. Ez az egyedi méretre készített termékekre is vonatkozik.
Fontos megadni egy olyan telefonszámot is, ahol napközben akár cégünk, akár a szállító cég munkatársai elérhetik Önt a csomaggal kapcsolatos bármilyen esetlegesen felmerülő nehézségek kezelése érdekében.
Hétvégeken és ünnepnapokon nincs szállítás.
Amennyiben valamilyen okból a megrendelő, illetve a feltüntetett címzett nem tartózkodik a megadott helyen a kiszállítás időpontjában, a szállító cég egyeztetés után, újra megkísérli a csomag kézbesítését.

A rendelt termékeket a GLS Futárszolgálat szállítja ki, akivel az Ő.P.A. Kft szerződésben áll.
A szállítási költség a vásárlás összegétől függ:
5000 Ft-ig a szállítási költség: 1500 Ft
16000 Ft-ig a szállítási költség: 990 Ft
16000 Ft felett a szállítás ingyenes

A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés (tehát ha az első és az ismételt kézbesítési próbálkozás is  meghiúsul) miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.
Külföldre jelenleg nem szállítunk, ilyen igény esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.
Garantáljuk, hogy minden esetben az Ön érdekeit tartjuk a legfontosabbnak. A rendeléseket gyorsan és precízen kezeljük. Néhány esetben a mi hibánkon kívül (pl. ha a megrendelő nem ad meg telefonszámot és több e-mailre sem válaszol) nem tudjuk a rendelést kellő sebességgel feldolgozni. Minden olyan esetet, amikor a rendelést a mi vagy a beszállítónk hibájából nem teljesítettük vagy rontottuk el, teljes rugalmassággal kezelünk, vagy pénz visszafizetési garanciával élünk.

Az árucikkek cseréje

Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor azt az Ő.P.A. Kft díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a termékek vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük a terméket átvételkor a futár előtt megvizsgálni. Amennyiben sérült a csomag, kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot, és kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Szállításból eredő, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A terméket változatlan és használatlan állapotban, az eredeti csomagolásnak megfelelően kell visszaküldeni, s kötelessége arról is gondoskodni, hogy a termék sértetlen állapotban kerüljön vissza az Ő.P.A. Kft részére. A visszaküldést akkor tekintjük megtörténtnek, amikor az Ő.P.A. Kft munkatársa terméket átvette és megvizsgálta.

Az Ő.P.A. Kft fenntartja a jogot, hogy amennyiben egy címről visszakapja a küldeményt, akkor a kiküldés újbóli kérésére a megrendelést a szállítási díj felszámolásával teljesíti, ill. a továbbiakban arra a névre és címre csak előre fizetés esetén teljesíti a megrendeléseket.

Tájékoztatás a kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról

Az Ő.P.A. Kft. szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak, a szavatossági és jótállási igények intézésére pedig – fogyasztónak minősülő vásárlók esetében – a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadók.

A jogérvényesítés helye az Ő.P.A. Kft. telephelye: 1121 Budapest, Rácz Aladár köz 7.
A jogérvényesítés a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet alapján készített „Jegyzőkönyv a fogyasztó kifogásáról” nevű nyomtatványon történik.

Fogyasztóvédelmi panaszával Ön a Budapest Főváros Kormányhivatala Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségéhez fordulhat. (Elérhetősége: cím: 1052 Budapest, Városház u. 7., postacím: 1364 Budapest, Pf. 144., tel.: 3 36 (1) 328-0185)

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben Ön fogyasztó, a fogyasztóvédelmi törvény alapján békéltető testülethez fordulhat. Az Ő.P.A Kft. székhelye szerint illetékes békéltető testület: Budapesti Békéltető Testület (Elérhetősége: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. emelet 310., postacíme: 1253 Budapest, Pf. 10.) Tájékoztatjuk, hogy az Ő.P.A Kft. fenntartja magának a jogot, hogy minden békéltető testület elé kerülő ügyben esetenként tesz nyilatkozatot arra vonatkozóan, hogy a békéltető testület döntését magára nézve kötelezőnek fogadja-e el.

A fenti szabályok kivonatát és az alkalmazandó további technikai feltételeket megtalálja a Webáruház nyitólapjának alján található Szavatossági tájékoztatóban.

Tájékoztatás a fogyasztókat megillető elállási jogról

Az Ő.P.A. Kft a szolgáltatásai terén etikusan és törvényesen, a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva, a Polgári Törvénykönyvben és a 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben foglaltak szerint jár el. Az e pont szerinti elállási jog gyakorlására fogyasztónak minősülő vásárlóink jogosultak.

Az elállási jog gyakorlása

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni a szerződéstől, a határidő attól a naptól számítandó, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi; több tételből vagy darabból álló termék szolgáltatásakor pedig amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy az utolsó tételt vagy darabot átveszi.

Ha Ön elállási jogával élni kíván, erre vonatkozó szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát juttassa el postán a 1121 Budapest, Rácz Aladár köz 7. postai címre vagy elektronikus úton az info@best4pets.hu email címre. Az Ön kényelme érdekében elállási nyilatkozat mintát készítettünk, melyet megtalál a Webáruház alján „Elállási nyilatkozat” néven. Elektronikus úton elküldött elállási nyilatkozatát annak beérkezését követően elektronikus levélben haladéktalanul visszaigazoljuk Önnek.

Ön akkor gyakorolja határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt küldi el elállási nyilatkozatát.

Az elállás joghatásai

Ha Ön eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott). A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli. Ha a termék jellegéből adódóan postai küldeményként nem adható fel, a termék visszaküldésének közvetlen költségét ebben az esetben is Ön viseli. E költségek legmagasabb becsült összege megegyezik GLS futárszolgálat hivatalos díjszabása szerinti összeggel.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

A felek eltérő megállapodása hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot

  • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy egyedi méretben rendeltek;
  • romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
  • olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel.

A termék visszaküldésére egyebekben az árucikkek cseréjénél írt feltételek irányadók.

Az Ön biztonságos, kényelmes, gyors vásárlása érdekében a Webáruház a következő garanciákat vállalja:

Biztonságos vásárlás garanciája

A vásárlás minden esetben átutalással vagy készpénzzel történik. A Webáruház az ERSTE Bank Zrt. által biztosított számlán a beérkezett összeg után tudja a kiszállítást a megrendelő számára teljesíteni.

100% Pénz visszafizetési garancia

A best4pets.hu minden vásárlás esetében vállalja, hogy amennyiben Ön 14 munkanapon belül eláll a vásárlástól, azt email-ben jelzi, mi 30 munkanapon belül annak árát 100%-ban visszatérítjük. Az áru visszaküldésével kapcsolatban felmerülő költségeket a vásárlónak kell állnia.

A best4pets.hu hibájából (nem egyező paraméterek) hibásan kiküldött terméket minden esetben kicseréljük!

Kedvezmények

A Webáruház a következő kedvezményeket biztosítja:

Házhozszállítás
Amennyiben a best4pets.hu Webáruházban vásárol, a GLS Futárszolgálat kiszállítja Önnek a terméket az ország bármely pontjára. A vásárló hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei a vásárlót terhelik.

Árkedvezmény
Fogyasztói árkedvezményt biztosítunk minden Webáruházi vásárlónk részére. A kedvezmény mértéke az adott termék mennyiségétől függ, mely más kedvezménnyel nem vonható össze.

Hűségpontok
A Webáruházban történő vásárlásaival Ön automatikusan hűségpontokat gyűjt; minden vásárlása után vásárlása értékének 2% -át hűségpont formájában jóváírjuk Önnek. A felhasználói fiókjába belépve megtalálja aktuális hűségpont egyenlegét. Ezeket a hűségpontokat a Webáruházban külön kijelölt termékekre tudja beváltani. A beváltásra kijelölt termékek köre folyamatosan változik, a termékek körét az eladó bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A kijelölt termékek listáját a hűségpontra beváltható termékek mappában találja. Ön határozza meg, hogy a hűségpontokkal is megvásárolható termékhez fel kívánja-e használni hűségpontjait. A hűségpontokkal megvásárolható termékek esetében a megvételhez szükséges pontérték igazodik a termék vételárához. A hűségpont beváltása esetén hűségpontjaiból az elhasznált hűségpontokat levonjuk, a maradék továbbra is az Ön rendelkezésére áll. A hűségpontok beváltása során 1 hűségpont = 1 Forint értékben kerül beszámításra a termék vételárába. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a hűségpontok bármikor, bármely vásárlás alkalmával beválthatók és nem járnak le.

Adatvédelem

Az eladó – mint a Webáuház üzemeltetője – a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelések teljesítéséhez valamint információ közléséhez használja fel, azokat semmilyen formában nem adja tovább harmadik félnek. Bővebb információt az adatok kezeléséről és védelméről a Webáruház Adatvédelmi nyilatkozatában talál.

Jogi közlemény

A Webáruháznak helyet adó weboldalak üzemeltetője az Ő.P.A. Kft. A feltételek és a weboldal nyújtotta tartalom megváltoztatásának jogát fenntartjuk. A webhely használatával a használója elfogadja a feltételeket. A weboldalon megjelenő információk és adatok – azok kivételével, amelyek a létrejövő szerződés részét képezik (árucikk jellemzői, ára) – kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az Ő.P.A. Kft fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására, vagy módosítására. Az Ő.P.A. Kft törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért nem vállal felelősséget.

Az Ő.P.A. Kft nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be.

A Webáruház bármely oldalán megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására, felhasználási engedély adására és felhasználási jogának átruházására kizárólag az Ő.P.A. Kft jogosult.

A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, eladni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló, vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos.

A weboldalon található anyagok engedély nélküli felhasználása a szerzői jogi mellett védjegyoltalomról szóló és egyéb jogszabályokba ütközhet.

Kérjük, hogy kétség esetén mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást cégünktől, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetők legyenek.

Az Ő.P.A. Kft honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat az Ő.P.A. Kft nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

A Webáruház, az „Általános Szerződési Feltételek” és tájékoztatóink irányadó nyelve a magyar.

Tárhelyszolgáltatónk: Tárhelypark Kft. (1119 Budapest, Mohai köz 4.)

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.