Itt van az ősz itt van újra

 itt: Blog

Egyelőre gyönyörű napsütéses őszi időnk van, de a reggelek és az esték már hűvösebbek, illetve sose lehet tudni, mikor ér utól minket az eső. Az őszi hűvösebb, esős napokra, három féle terméket ajánlanék figyelmetekbe. Az egyik a Hunter Uppsala illetve Cozy kutyakabát, a másik pedig a Hunter Convenience letörölhető nyakörv.

Az Uppsala és a Cozy kutyakabát között az a különbség, hogy az Uppsala kabátok polár bélése kivehető, így az minden időjárási körülménynek megfelelő. Meleg nyári zivataron át a hideg téli hóviharon. A kutyakabátok teljes mértékig vízhatlanok és szélállóak. A kabátokon végig egy fényvisszaverő csík fut, amely elősegíti a sötétben való láthatóságot. Könnyen feladható kutyánkra és könnyen le is vehető. Számos kutyán tesztelte a Hunter ezeket a kutyakabátokat, így kutyádra tökéletesen illeszkedni fog. 30 fokon mosható. A kutyakabát nemcsak a mi kényelmünket szolgálja, hogy szakadó eső után nem kelljen kedvencünket órákon át szárítani, de rövidszőrű kedvencünknek is szüksége van rá azért, hogy ne fázzon meg télen, illetve idősebb kutyák is szívesen veszik a puha, meleg kutyakabátot, mely kedvezően hat az ízületeikre is, hisz melegen tartja őket.

A másik praktikus termékünk esős időre a Hunter Convenience letörölhető nyakörvek és pórázok. Ez a termékcsalád a cég alapítása óta a vadászok közreműködésével, új fejlesztésekkel és a meglévő termékek tökéletesítésével folyamatosan megújul és bővül. A Hunter Convenience termékek egy erős műanyagötvözetből készülnek, mely vízhatlan és könnyen tisztítható. Robusztusságának köszönhetően kiválóan alkalmasak a kutyával való tréningre, illetve munkára. A vízhatlanságának, nagy szakítószilárdáságnak és jó láthatóságának köszönhetően minden időjárási körülmény között és minden közegben kiválóan használható.

Írj hozzászólást!

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.