rolunk

Két csodás golden retriever gazdáiként jött az az ötlet, hogy férjemmel 2015 elején elindítsuk családi vállalkozásunkat és elkezdjük a kutyatápok és felszerelések forgalmazását. Számunkra a kutyáink családtagok! Kizárólag a legjobbat szeretnénk nekik, ezért termékeinket is ez alapján választottuk ki.

2014 tavaszán találkoztunk először a PERRO táppal. Az idősebbik golden retriever kutyánk (Castor), nagyon érzékeny gyomrú, csirke allergiás, emésztési problémákkal küzdött, ezért igen nehéz volt számára megtalálni, a megfelelő tápot. Egyik ismerősünk ajánlotta, hogy próbáljuk ki a PERRO tápot, mert neki eddig csak pozitív tapasztalatai voltak ezekkel a termékekkel, ezért mi meg is rendeltük Ausztriából.

Castor nem csak hogy imádta (a mai napig szereti), de az emésztése is kifogástalan lett és végre a kondiciója is megfelelően alakult. Pozitív tapasztalataink alapján úgy döntöttünk, hogy a kisebbik golden retriever kutyánkat (Dave) is ezzel a táppal kezdjük el etetni.

Ugyan Dave nem tartozik a gyenge gyomrú kutyák közé, de a PERRO táp jótékony hatásait nála is tapasztaltuk: szép, csillogó lett a szőre, kiegyensúlyozottan fejlődött, erős immunrendszer alakult ki nála.

Mivel a termék maximálisan bizonyított számunkra, elkezdtünk gondolkozni hogyan tehetnénk a terméket itthon is elérhetővé.

Sok munka után megállapodtunk a gyártóval és létrehoztuk webshopunkat.

A megfelelő táplálék biztosítása mellett fontosnak tartottuk a jó minőségű felszerelések forgalmazását is.

Rengeteg pórázt, nyakörvet kipróbáltunk, de egyik termék se vállt be annyira, mint a HUNTER magas minőségű felszerelései.

Mára fontosnak tartottuk bővíteni termékeink listáját, de szem előtt tartva a magas minőséget és tapasztalatainkat. Így bővültünk a Wildborn termékcsaláddal, amit 2016 tavaszán kezdtük el forgalmazni Magyarországon.

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.