Akció!

ANIBIO tic-clip biléta

7 500 Ft 7 000 Ft-tól

ANIBIO tic-clip biléta főbb jellemzői:

  • Biléta kullancsok és bolhák ellen
  • Nem tartalmaz semmilyen méreganyagot
  • Rovarirtó szerektől mentes
  • Teljesen ártalmatlan az emberre és az állatokra
  • Szagtalan (nincs kihatással az állat szaglására)
  • Kiskutyánál és kiscicánál egyaránt alkalmazható
  • Hatékonyságát 2 évig megőrzi
  • Vízálló

A csomag tartalma: egy biléta és két darab fémgyűrű.

Biléta ÁrMennyiség
  Biléta    7 500 Ft 7 000 Ft   
Nincs készleten
Cikkszám: SB-95001 Kategória: Címke:

Leírás

Az ANIBIO tic-clip biléta egy speciális, energetikailag aktivált réteggel van bevonva, mely magas sugárzási hatással, és nagy tárolókapacitás bír (akár 2 évig is megőrzi hatását). A medál és így egyben az állat környezetében (függetlenül annak méretétől és a szőrzet típusától) egy speciális vibrációs mező keletkezik, mely a macskákat és a kutyákat megvédi a kullancsoktól és a bolháktól.

Az Anibio tic-clip medált a mellékelt fémgyűrűvel kell a nyakörvhöz vagy a hámhoz rögzíteni (a nyakörv vagy a hám anyaga bármilyen lehet). Az, hogy a nyakörv vagy hám melyik részén kerül a medál rögzítésre, az nem játszik fontos szerepet. Macskánál vagy kistestű (15 kg testtömegű) kutyánál a mellékelt 2 fémgyűrűből egy gyűrű használata ajánlott a rögzítéshez. Az éjszaka folyamán a kedvencünk nyakából eltávolítható a tic-clip-et tartalmazó nyakörv vagy hám.

A megfelelő védelem kialakulásához körülbelül 5 nap szükséges. Kérem minden esetben a mellékelt fémgyűrűket használja a rögzítéshez, mert ezek szintén energetikailag kezelve vannak. A medál akkor aktiválódik, amikor a fémgyűrűhöz rögzítjük és hatását innentől kezdve 2 évig megőrzi.

Fontos: Napközben a medál mindig legyen a kedvence nyakában, mert egyébként nem biztosított az állandó védelem. Éjszakára a medál a nyakörvvel és hámmal együtt levehető.

Jogi nyilatkozat: Az itt közölt hatások és eredmények kizárólag több éves megfigyeléseken alapszanak, tudományosan elismert bizonyítékok nélkül.

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.