Akció!

Hunter Aarhus kutyakanapé szürke

44 000 Ft 35 000 Ft-tól

A HUNTER Aarhus kutyakanapé főbb jellemzői:

  • Vastag, kényelmes perem, amely karfa ill. könyöklő funkciót is ellát
  • Huzat anyaga: pamut, fekhely töltete: poliészter
  • SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok
  • Anyaga: Víz- és kosz lepergető és antibakteriális védelmet biztosít
  • Mosható 30°C-on
  • Huzat külön levehető, cipzárral van ellátva
  • Kék és szürke színekben kapható
Méret ÁrMennyiség
  M (80 x 60 cm)    44 000 Ft 35 000 Ft   
-
+
   L (100 x 70 cm)    60 000 Ft 48 000 Ft   
Nincs készleten

Leírás

Ugyan úgy mint ahogy a többi terméknél a Hunter a kutyakanapékkal szemben is igen magas minőségi követelményeket támaszt. A kanapék tervezése során a a fiatal tervezők figyelembe veszik azt is, hogy a trendi megjelenés mellett a kanapé kényelmes és könnyen tisztítható legyen. A termékeket többször tesztelik a kényelem és praktikusság szempontjából, mielőtt a piacra kerül.

A Hunter új kollekciójához tartozó Aarhus kutyakanapéval kifejezheted kutyáddal szembeni szeretetedet, felelősségedet és tiszteletedet! A jól megtöltött párna huzata (huzat anyaga: pamut, töltet anyaga: poliészter) cipzár segítségével levehető. A kanapé minden oldala lecipzározható, és az összes párna kivehető belőle. A kétoldalas párna, egyik oldalon csillag mintázatú, másik oldalon csíkos. Mosógépben mosható 30 ° C-on. Az exkluzív fekhely bejárata süllyesztett, hogy a legkisebb kutya is könnyedén eljuthasson a fekvőfelületre. A puha ágy vastag, magas peremére kedvence jólesően rákönyökölhet, s teljes kényelemben kipihenheti magát.

 A kutyakanapé anyaga SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevontattal van ellátva. A SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok alkalmazásával a HUNTER a legmagasabb elvárásoknak tesz eleget a funkcionális kutyás kiegészítők terén. A SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok kombinációjának köszönhetően a frissesség és higiénia is biztosítva van.

SILVERPLUS® megakadályozza a szagot okozó baktériumok szaporodását, ezért már 30°C-os mosási hőmérséklet elegendő a baktériumok elpusztítására.

A BIONIC FINISH® C6 bevonatnak köszönhetően a termék tisztítása egyszerűvé válik a víz, olajos folyadék és piszok okozta szennyeződésekkel szemben.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.