Hunter Convenience neon narancssárga Special nyakörv

5 400 Ft-tól

Hunter Convenience Special nyakörv egy erős műanyagötvözetből készül, mely vízhatlan és könnyen tisztítható. Élénk színének köszönhetően kedvenced mindig jól látható. Kiválóan alkalmasak a kutyával való tréningre, illetve munkára. A nyakörv az alábbi színekben kapható: neon sárga és neon narancssárga.

Méret ÁrMennyiség
  50 (35-50 cm)    5 400 Ft   
-
+
   60 (45-60 cm)    6 100 Ft   
-
+
   70 (55-70cm)    6 800 Ft   
-
+

Leírás

A Hunter-nél régre visszanyúló hagyománnyá vált a kiváló minőségű és funkcionalitású vadásztermékek készítése, mint a Special nyakörv. A Convenience termékcsalád a cég alapítása óta a vadászok közreműködésével, új fejlesztésekkel és a meglévő termékek tökéletesítésével folyamatosan megújul és bővül. A magas minőségű elvárásoknak eleget tevő, kézzel készített termékek nagyon robusztusak és minden időjárásban tökéletesen alkalmazhatóak, mint a Huter Convenience Special nyakörv.

A Hunter Convenience Special nyakörv egy erős műanyagötvözetből készül, mely vízhatlan és könnyen tisztítható (elegendő egy vizes kendővel letörölni). Élénk színének köszönhetően kedvenced mindig jól látható. Robosztusságának köszönhetően kiválóan alkalmasak a kutyával való tréningre, illetve munkára. A vízhatlanságának, nagy szakítószilárdáságnak és jó láthatóságának köszönhetően minden időjárási körülmény között és minden közegben kiválóan használható. Mérete tág határok között állítható, tehermentesítő kialakításának köszönhető a termék nagyon teherbírású.

Mérettáblázat

Méret Nyakkerület Szélesség
50 35,0 – 50,0 cm 3,0 cm
60 45,0 – 60,0 cm 3,0 cm
70 55,0 – 70,0 cm 3,0 cm
Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.