Hunter Convenience tób állítható póráz

4 900 Ft

Hunter Convenience termékek egy erős műanyagötvözetből készülnek, mely vízhatlan és könnyen tisztítható. Élénk színének köszönhetően kedvenced mindig jól látható. Robusztusságának köszönhetően kiválóan alkalmasak a kutyával való tréningre, illetve munkára.

A póráz az alábbi színekben kapható:

Méret ÁrMennyiség
  15/200    4 900 Ft   
-
+
   20/200    6 100 Ft   
-
+

Leírás

A Hunter-nél régre visszanyúló hagyománnyá vált a kiváló minőségű és funkcionalitású vadásztermékek készítése, mint a Hunter Convenience tób állítható póráz. Ez a termékcsalád már a cég alapítása óta a vadászok közreműködésével, új fejlesztésekkel és a meglévő termékek tökéletesítésével folyamatosan megújul és bővül. A magas minőségű elvárásoknak eleget tevő, kézzel készített termékek nagyon robusztusak és minden időjárásban tökéletesen alkalmazhatóak, mint a Hunter Convenience tób állítható póráz.

A Hunter Convenience pórázok egy erős műanyagötvözetből készülnek, mely vízhatlan és könnyen tisztítható (elegendő egy vizes kendővel letörölni). Élénk színének köszönhetően kedvenced mindig jól látható. Robosztusságának köszönhetően kiválóan alkalmasak a kutyával való tréningre, illetve munkára. A vízhatlanságának, nagy szakítószilárdáságnak és jó láthatóságának köszönhetően minden időjárási körülmény között és minden közegben kiválóan használható.  A Hunter Convenience tób állítható póráz háromféle módon állítható (108 cm / 128 cm / 175 cm).

Mérettáblázat

Méret Hossza Szélesség
15/200 200 cm 15 mm
20/200 200 cm 20 mm

 

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.