Hunter Midlum Kutyapárna

21 000 Ft-tól

A HUNTER Midlum Kutyapárna főbb jellemzői:

  • Huzat anyaga: pamut, fekhely töltete: poliészter
  • SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok
  • Anyaga: Víz- és kosz lepergető és antibakteriális védelmet biztosít
  • Mosható 30°C-on
  • Huzat külön levehető
  • Cipzárral van ellátva
Méret ÁrMennyiség
  M (80 x 60 cm)    21 000 Ft   
-
+
   L (100 x 80 cm)    30 000 Ft   
-
+

Leírás

Ugyan úgy mint ahogy a többi terméknél a Hunter a kutyapárnákkal szemben is igen magas minőségi követelményeket támaszt. A kutyapárnák tervezése során a a fiatal tervezők figyelembe veszik azt is, hogy a trendi megjelenés mellett a párna kényelmes és könnyen tisztítható legyen. A termékeket többször tesztelik a kényelem és praktikusság szempontjából, mielőtt a piacra kerül.

A Hunter új kollekciójához tartozó Midlum Kutyapárna kifejezheted kutyáddal szembeni szeretetedet, felelősségedet és tiszteletedet! Ez a párna a tengerparti hangulatot hozza el otthonodba, elegáns kék és fehér vékony csíkjaival és az elején látható horgony mintájával. A vastag, kényelmes Midlum párna tökéletes azoknak a kutyáknak, akik szeretnek puha fekhelyen pihenni és lazítani.  A  jól megtöltött párna huzata (huzat anyaga: pamut, töltet anyaga: poliészter) cipzár segítségével levehető. A kétoldalas párna, egyik oldalon sötétkék, másik oldalon csíkos, melyen egy horgony mintázat látható. Mosógépben mosható 30 ° C-on.

A kutyapárna anyaga SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevontattal van ellátva. A SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok alkalmazásával a HUNTER a legmagasabb elvárásoknak tesz eleget a funkcionális kutyás kiegészítők terén. A SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok kombinációjának köszönhetően a frissesség és higiénia is biztosítva van.

SILVERPLUS® megakadályozza a szagot okozó baktériumok szaporodását, ezért már 30°C-os mosási hőmérséklet elegendő a baktériumok elpusztítására.

A BIONIC FINISH® C6 bevonatnak köszönhetően a termék tisztítása egyszerűvé válik a víz, olajos folyadék és piszok okozta szennyeződésekkel szemben.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.