Hunter Midlum Kutyatakaró

14 000 Ft

A HUNTER Midlum Kutyatakaró  főbb jellemzői:

  • Huzat anyaga: pamut, fekhely töltete: poliészter
  • SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok
  • Anyaga: Víz- és kosz lepergető és antibakteriális védelmet biztosít
  • Mosható 30°C-on
Méret ÁrMennyiség
  L (80 x 120 cm)    14 000 Ft   
-
+

Leírás

A Hunter új kollekciójához tartozó Midlum Kutyatakaróval kifejezheted kutyáddal szembeni szeretetedet, felelősségedet és tiszteletedet! Ez a kutyatakaró a tengerparti hangulatot hozza el otthonodba, elegáns kék és fehér vékony csíkjaival és az elején látható horgony mintájával. A Midlum kutyatakaró tökéletes kiegészítő lehet az utazások során is. Ha szüksége van kutyádnak egy kényelmes helyre az utazásaitok során is, hogy kipihenhesse az utazás fáradalmait, de nincs elég hely egy kutyapárnának vagy kutyakanapénak az autóban, akkor ne keress tovább. A Midlum kutyatakaró tökéletes választás, mely kis helyen is elfér és az idegen helyet is otthonossá teszi kedvenced számára is. A  jól megtöltött huzata anyaga: pamut, töltet anyaga: poliészter. A kétoldalas takaró, egyik oldalon sötétkék, másik oldalon csíkos, melyen egy horgony mintázat látható. Mosógépben mosható 30 ° C-on.

A kutyatakaró anyaga SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevontattal van ellátva. A SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok alkalmazásával a HUNTER a legmagasabb elvárásoknak tesz eleget a funkcionális kutyás kiegészítők terén. A SILVERPLUS® és BIONIC FINISH® anyagbevonatok kombinációjának köszönhetően a frissesség és higiénia is biztosítva van.

SILVERPLUS® megakadályozza a szagot okozó baktériumok szaporodását, ezért már 30°C-os mosási hőmérséklet elegendő a baktériumok elpusztítására.

A BIONIC FINISH® C6 bevonatnak köszönhetően a termék tisztítása egyszerűvé válik a víz, olajos folyadék és piszok okozta szennyeződésekkel szemben.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.