Hunter University kutyakanapé szürke

19 500 Ft

A HUNTER University kutyakanapé főbb jellemzői:

  • Kiváló minőségű anyagok és a legjobb kidolgozás jellemzi
  • Rendkívüli módon puha és finom plüss és könnyedén strukturált anyag len-optikában
  • Megfordítható párnával: kényelmes és praktikus, ideális nyári és téli oldallal
  • Vastag, kényelmes perem, amely karfa ill. könyöklő funkciót is ellát
  • Levehető párnahuzat
  • Csúszásbiztos alsó oldal
  • Mosógépben kímélő programon mosható max. 30°C-on
  • Az alábbi színekben kapható: bézs, szürke
Méret ÁrMennyiség
  S (60 x 40 x 20 cm)    19 500 Ft   
-
+
   M (80 x 60 x 25 cm)    27 900 Ft   
-
+
   L (100 x 70 x 30 cm)    37 900 Ft   
-
+

Leírás

A Hunter University kollekciójához tartozó University kutyakanapéval kifejezheted kutyáddal szembeni szeretetedet, felelősségedet és tiszteletedet! Az időtlenül klasszikus, angol collage-look stílusban készült kutyaágy tökéletesen illeszkedik bármely lakberendezéshez, és “designed in Germany” megjelölése megbízható és kiváló minőséget takar.

A Hunter University kutyakanapé két különböző, exkluzív anyagot egyesít. Külső oldala melírozott strukturált anyagból készül és len-optikát mutat, míg a kanapé belső felülete, rendkívüli módon puha és nagyon jó minőségű plüss. A megfordítható párna szintén ebből a két, könnyen ápolható anyagból készül, melyek kedvencednek nyáron kissé hűvösebb, télen viszont puha, meleg fekvőhelyet biztosít, s emellett a szófa optikáját is változatossá teszik. A jól megtöltött párna huzata egy cipzár segítségével levehető és max. 30°C-on mosógépben mosható. A kanapé stílusos kivitelét collage-look-jellegű hímzések és díszítések teszik kerek egésszé.

Az exkluzív fekhely bejárata süllyesztett, hogy a legkisebb kutya is könnyedén eljuthasson a fekvőfelületre. A puha ágy vastag, magas peremére kedvenced jólesően rákönyökölhet, s teljes kényelemben kipihenheti magát. A kutyakanapé alját csúszásgátlóval ellátott nylon-anyag borítja, amely megakadályozza, hogy a kényelmes fekhely elcsúszkáljon a sima padlófelületen.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.