PERRO Prémium Szárított Marhabőr rágócsík (kb. 80 cm)

1 600 Ft

A PERRO Prémium Szárított Marhabőr rágócsík kielégíti a kutyák természetes rágási ösztönét és hozzájárul a fogak tisztán tartásához.

Kiszerelés ÁrMennyiség
  1 db    1 600 Ft   
Nincs készleten

Leírás

PERRO Prémium Szárított Marhabőr rágócsík:

  • erősen rágó kutyák számára
  • fogtisztító hatás
  • könnyen emészthető
  • zsírszegény

A PERRO Prémium Szárított Marhabőr rágócsík hosszan tartó rágási élményt nyújt kedvenceinknek, megfelelve a húsevő kutyák természetes étrendjének. Kielégíti a kutyák természetes rágási ösztönét, hozzájárul a fogak tisztán tartásához, és erősíti a rágóizmokat. Megszűntetik a fogköveket.

A PERRO kutyáknak előállított szárított rágótermékei (pl. marhabőr) a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik. Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert, sem egyéb kémiai adalékanyagot. Minden alapanyag a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően kerül kiválasztásra, ezt követően kíméletesen feldolgozzák és gondosan szárítják. PERRO széles kínálattal rendelkezik szárított termékek körében is. Lehet kutyád válogatós vagy táplálkozás szempontjából érzékeny a PERRO-nál biztosan megtalálod a kedvenced számára a megfelelő terméket.

Etetési útmutató

Figyelj arra, hogy a szárított termékekből és jutalomfalatokból csak mértékkel adj kutyádnak. A napi ételmennyiségnek csak egy kisebb részét tegye ki.

Hossza: Kb 80 cm

Összetevők

Összetevők: marhabőr

Analitikai összetevők: nyersfehérje 72,0%, nyerszsír 4,5%, nedvességtartalom 7,0%

Érdekelhetnek még…

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.

DeliBest Light strucc-inszalagokPERRO vagott szaritott bikacsok