PERRO vágott szárított bikacsök

7 500 Ft

PERRO vágott szárított bikacsök kiváló csemegét nyújt a közepes és nagy termetű kutyáknak. Megközelítőleg 18,5 cm hosszúak, és hosszan tartó rágási élvezetet biztosítanak.

Kiszerelés ÁrMennyiség
  500 gramm    7 500 Ft   
-
+

Leírás

PERRO vágott szárított bikacsök

  • zsírszegény
  • szívbarát
  • kb. 18 cm hosszú
  • fogtisztító hatás
  • malátabevonattal készül

A PERRO kutyáknak előállított szárított rágótermékei (pl. bikacsök) a legmagasabb minőségi színvonalat képviselik. Nem tartalmaznak mesterséges tartósítószert, sem egyéb kémiai adalékanyagot. Minden alapanyag a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően kerül kiválasztásra, ezt követően kíméletesen feldolgozzák és gondosan szárítják. PERRO széles kínálattal rendelkezik szárított termékek körében is. Lehet kutyád válogatós vagy táplálkozás szempontjából érzékeny a PERRO-nál biztosan megtalálod a kedvenced számára a megfelelő terméket.

A prémium, extra vastag és hosszú bikacsök kiváló csemegét nyújt a közepes és nagy termetű kutyáknak. Megközelítőleg 18,5 cm hosszúak, és hosszan tartó rágási élvezetet biztosítanak. Ezeket a prémium rágcsálnivalókat egy finom szárítási eljárással állították elő, amely során nem használtak fel adalékanyagokat. Kiválóan tisztítja a kutya fogát és erősíti a rágóizmait.

Összetevők

Összetevők: Bikacsök*

Analitikai összetevők: nyersfehérje 92,9%, nyerszsír 0,9%, nyershamu 0,6%, nedvességtartalom 5,6%

* 0,1% malátabevonat. A maláta bevonatnak köszönhetően ez a rágósnack nagyon gazdag ásványi anyagokban, továbbá segít a jobb emészthetőségben.

Érdekelhetnek még…

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.

DeliBest Light strucc-inszalagok