A HUNTER egy családi vállalkozás, melyet 1980-ban alapítottak. A vállalkozás fő célja, hogy magas minőségű kiegészítőket gyártsanak kutyáknak, macskáknak és lovaknak. Mostanra 5500 különböző terméket kínál a HUNTER vállalat számos termékkategóriában.

A HUNTER SMART, HUNTER és HUNTER Black Label az évek során oly annyira népszerűvé váltak, hogy napjainkban több mint 40 országban exkluzív formában értékesítik.

Egy biztos: azok a vevők, akik exkluzív és innovatív terméket keresnek kutyáik, macskáik és lovaik számára azok a HUNTER termékekkel biztosan elégedettek lesznek. 1980 óta az előállításban a legmagasabb minőséget, fejlesztéseik során innovatív ötleteket és a legjobb szolgáltatást biztosítja a HUNTER családi vállalkozás a fogyasztói számára.

A HUNTER Filozófiája:

„Az anyagok iránti szenvedélyünk, a kiemelkedő termékismeretünk és az öröm, amit számunkra a tökéletes kivitelezés nyújt, biztosítja számunkra a hajtóerőt és eredményezi azt a magas színvonalbeli elvárást, amit magunkkal szemben megkövetelünk.”

Stratégiai céljuk: „Célunk, hogy a piac minőségi vezetője legyünk”

A névtelen tömegtermékek korszakában a minőség nem luxus, hanem az egyén igénye arra, hogy különleges termékben részesítse magát akkor, amikor arra szükség van. Ez a lelkesedés, a szenvedély és a bizalom kifejezésének eszköze. A minőség ezért a mi legnagyobb prioritásunk, és ez az, ami meghatározza a hozzáállásunkat

A jövőképük: „Megélni a minőséget mindenben, amit teszünk.” A minőség iránti elkötelezettségünk nem csak a termékeinkre igaz. Örömet szeretnénk szerezni az állatok és az emberek számára egyaránt. A minőség magában hordozza az emberek közötti kapcsolatok milyenségét is. Ennek alapja a megbízhatóság, hűség, partnerség és felelősség. „Ennek a minőségnek egy látható jele a tisztelet és felelősségtudat az állattal szemben.”

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.