Itt találod a PERRO konzerv kínálatunkat, amelyek megadják mindazt, amire a kutyádnak szüksége van az egészséges, hosszú és boldog élethez. Biztosítják számára a mindennap szükséges tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat. Mindegyik konzervünk magas tápértékű húsfajtákat tartalmaznak, élelmiszer minőségű alapanyagokból készülnek. Ezzel biztosítjuk az ételintolerancia elkerülését és a jó közérzetet a kedvenceink számára. A termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat. Számos termékünk adható allergiás kutyának.

PERRO Sensitive Control Konzervek: A könnyen emészthető összetevőket tartalmaznak, melyek kiegyensúlyozott kombinációja minimalizálják az allergiás reakciók kialakulásának esélyét, továbbá a krónikus és akut hasmenésben szenvedő kutyák etetésére is alkalmas.
PERRO Prémium Menue Konzervek: Értékes fehérjét és gondosan megválogatott összetevőket tartalmaz, mint például: rizs, zöldség, teljes kiőrlésű tészta, vagy sáfrány olaj mely az esszenciális zsírsavaknak egy igen értékes forrása. Remek lehetőséget biztosít a kutya étkezésének változatossá tételéhez.
PERRO Prémium Pur Konzervek: Ehhez a termékcsaládhoz tartozó konzervek 100%-ban állati fehérjéből állnak, mely a speciális étrend kialakításának alapjául szolgál. Minden Pur konzerv esetében csak egy fehérjeforrás került felhasználásra.

Kapcsolat

Jelenleg nem vagyunk itt, de ha üzenetet hagysz, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

0

Kezdj el gépelni, és üss Enter-t a kereséshez.